Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Gezichtsbehandelingen

Een heerlijke behandeling om je gehele gezicht weer fris en vitaal eruit te laten zien. daarnaast zult u weer helemaal tot rust komen onder begeleiding van rustgevende muziek in een comfortabele ligstoel.

Luxe behandeling 90min

·Reiniging ·Peeling·Onzuiverheden verwijderen·Harsen / epileren wenkbrauwen·Harsen bovenlip / kin·Uitgebreide gezichtsmassage·Masker·Dag / Oog-verzorging

Treatments specialistische behandelingen

Specialistische behandelingen zijn treatments met een zeer hoge concentratie werkstoffen, waarmee een optimale huidverbetering wordt bereikt. Aan elke behandeling is een unieke productenlijn voor de thuisverzorging gekoppeld. Zo kunt u de behandeling en de thuisverzorging goed op elkaar af stemmen om op een doeltreffende manier een optimaal resultaat te bereiken. De treatments bestaan, naast de zeer intensieve reinigingen en enzymatische peeling, uit huidonzuiverheden verwijderen, extra werkzame ampullen, massage, harsen, epileren, masker, lotions en dagverzorging. Kortom, een fantastische ervaring!

Caviar duur 90 min

Een weldadige behandeling van uw gezicht, die uw huid op een verrassend prettige manier voorziet van een hoge concentratie voedingsstoffen en vocht. Uw huid voelt al na de eerste behandeling zijdezacht en stralend aan. De extra intensieve ampullen die in de behandeling worden gebruikt geven de huid direct een gladder en frisser uiterlijk. Deze behandeling is een weldaad voor de huid die intensieve verzorging nodig heeft.

Q10 duur 90 min

Door middel van deze behandeling inspireert u uw huid tot nieuwe energie en absolute frisheid door de combinatie met co-enzym Q10 + zuurstof O2!

Deze geweldige zuurstof en energiebehandeling, zorgt ervoor dat in 1 behandeling de zuurstofomzet van de levende cellen met 300 % verhoogd wordt! Tegelijkertijd wordt u huid optimaal beschermd tegen negatieve invloeden door het co-enzym Q10. De behandeling is een fantastische oppepper voor uw huid. Een vale, vermoeide huid gaat er gelijkmatig en stralend uit zien.

Thalasso Visage 90 min

Als uw huid vaak droog en schilferig/ruw aanvoelt is dit vaak door een acuut gebrek aan vetstoffen en vocht. Thalasso Visage vult huideigen vetstoffen en vocht op intensieve wijze aan. Door deze behandeling zal uw huid weer voorzien worden van een natuurlijke beschermlaag. De werkstoffen in de Thalassobehandeling voeden en beschermen de huid en geven u op deze manier het gevoel van een vernieuwde, zijdezachte huid!

Homme duur 75 min

Behandeling speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Gericht op de speciale behoeften van de mannenhuid die van een ander type is in vergelijking met de vrouwenhuid. Met de uitzonderlijke geur van Jean d’Arcel “mensline ligne pour homme”.

Een product met een hoge efficiëntie met vochtinbrengende, verstevigende en regenererende werking voor een stevige en ontspannen huid.

Permanente Make-up

-Wenkbrauwen incl. 2 nabehandelingen

-Wenkbrauwen Hairstrokes incl. 2 nabehandelingen

-Eye- liner boven of onder incl. 1 nabehandeling

-Eye-liner boven en onder incl. 1 nabehandeling

-Lippen incl. 2 nabehandelingen