Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Thalasso

Haal gewoon de gehele levenskracht van de oceaan naar huis.Ontdek met thalasso Visage de nieuwe vochtverzorging op basis van werkzame marine stoffen.

Exclusieve werkzame stoffen zoals zeewier, algen- en plankton extracten zorgen voor een wonderbare soepelheid en beschermen de droge, vochtarme huid. De buitengewoonelijke verzorgingsproducten van Thalasso Visage zorgen bij een regelmatige toepassing voor een aanzienlijke verhoging van het vochtgehalte en zorgt tevens voor een jeugdige frisse uitstraling. Exclusieve actieve stoffen zeewier, algen en plankton extracten beschermen de droge huid die een tekort aan vocht heeft. Zeesubstanties zijn echte krachtpakketten excellente vochtbrengers, die de vorming van vrije radicalen en plooien tegengaan. De microcirculatie stimuleren en de huidfuncties verbeteren.

Onmiddelijk voelt u de zijdeachtigheid van de huid die goed verzorgd wordt.Gedurende de gehele dag zult u merken dat de huid intensief wordt voorzien van vocht en krijgt u een gevoel van absoluut welzijn. Het lange termijn resultaat is versterkte celfuncties, een verbeterd huidprofiel en minder lijnen en plooien.