Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Vitamine C

Heeft u een dunne, droge en kwetsbare huid,

die tekenen van veroudering begint te vertonen? Vitamine C kan in dit geval een therapeutische werking op uw huid hebben!

Vitamine C heeft een verzorgend, beschermend en genezend effect op uw huid. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond,

dat door Vitamine C de opbouw van collagene vezels tot 60% kan worden verbeterd! Deze gezonde Power Vitamine behandeling geeft u een vollere huid die er gladder en jeugdiger uitziet.De producten van Jean D’Arcel zijn alleen te koop in erkende schoonheidsinstituten.

Niemand is beter in staat u van advies te dienen dan de gediplomeerde de schoonheidsspecialiste.

Want alleen zij is in staat om uw huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren.

Voor de consument is een schoonheidssalon verreweg de meest gunstige plaats om een product aan te schaffen, omdat daarmee het risico van een miskoop wordt vermeden.

De combinatie van behandelingen in het schoonheidsinstituut met het gebruik van de juiste producten thuis is de beste garantie voor

een optimale werking van Jean D’Arcel’s cosmetica. Jean D’Arcel houdt uw huid in goede conditie en vervolmaakt haar door een perfecte verzorging.